Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara

Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara
Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara Lalelele albe in peisajul nuntilor de primavara

Printre florile de primavara intalnite in peisajul nuntii se numara si lalelele albe. Acestea simbolizeaza inceputul sezonului cald si, in ciuda frumusetii lor trecatoare, lalele albe au farmecul lor specific. Desi nu sunt cele mai romantice flori, acestea sunt asociate cu pretuirea si dragostea perfecta, iar aspectul lor gingas le face sa fie adesea folosite la nuntile de primavara.

Fragilele lalele albe sunt printre cele mai populare flori din Europa. Le poti folosi la nunta in decorul meselor de la receptie, dar si ca parte componenta din buchetul miresei si al domnisoarelor de onoare. Atunci cand mirii vor sa poarte un accesoriu in ton cu buchetul miresei, ei pot purta in piept cocarde cu flori naturale, cum sunt lalelele albe si alte floricele in culori vesele.

Lalelele albe sunt flori discrete, fara un miros specific, care arata excelent la nuntile de primavara, fie ca le asezi in vase cilindrice inalte, fie ca le asezi in buchete la centrul mesei.

Vase cilindrice cu lalele pentru nunti moderne de primavara

Florile albe de ranunculus, lalele si orhidee sunt alegerea perfecta pentru decorarea meselor la nunta

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest