Aranjamente florale cu fructe si vegetale

Aranjamente florale cu fructe si vegetale
Aranjamente florale cu fructe si vegetale Aranjamente florale cu fructe si vegetale Aranjamente florale cu fructe si vegetale

Fructele proaspete si legumele tale preferate isi castiga la evenimentele din 2016 locul binemeritat si li se acorda o sansa in cadrul nuntilor. In acest an vegetalele nu fac parte doar din meniu, ci si din decorul de nunta.

Alege legume si fructe proaspete dupa sezon si preferinte si include-le in decorul nuntii tale atat la centrul mesei, cat si in buchetul de mireasa. Rezultatul este spectaculos!

Centru de masa comestibil

Sparanghelul si alte plante verzi pot fi folosite ca decor la centrul mesei in combinatie cu flori. La nuntile din 2016 chiar si numerele de masa pot fi comestibile. Adauga un kilogram de sparanghel la masa sau adauga o nota rustica in culori fresh cu ajutorul plantelor comestibile.

Pere urcate pe suport inalt

Fructele pot fi etalate la centrul mesei pe un piedestal sau in vase cu picior inalt. Alege fructe de sezon si pune-le la centrul mesei in vase de sticla sau in recipienti cu aspect antic.

Plante inflorite si fructe mici

Fructele si florile creeaza o combinatie castigatoare la nuntile din 2016. Aceasta asociere luxurianta evoca dragoste, in timp ce o cutie cu fructe exotice este o atingere vibranta si jucausa de design.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest