De ce nu ne plictisim de nunti

De ce nu ne plictisim de nunti

Nuntile. O traditie intens raspandita, regasita in toate culturile. Pentru noi, in ciuda faptului ca organizarea acestora reprezinta obiectul principal de activitate, fiecare nunta este un eveniment cu totul deosebit. Si nu o spunem ca pe un simplu cliseu.

Planificarea oricarei nunti presupune un intreg proces compus din etape care ofera unicitate rezultatului final. Intotdeauna incepem de la concept. La prima intalnire cu viitorii miri trasam impreuna directia pe care o va urma evenimentul. Fiecare dintre ei ne impartaseste gusturile, dorintele si asteptarile adaptate la personalitatea sa. Apoi, realizam un fel de "profil" al cuplului si venim cu sugestii.

www.enrose.ro

Dupa ce ajungem la un punct comun cu mirii, noi, echipa EnRose, incepem sa punem la bataie spiritul creativ, priceperea in arta decorarii si profesionalismul in ceea ce priveste planificarea propriu-zisa a ocaziei. Rezultatul este intotdeauna peste asteptarile mirilor si chiar si peste ale noastre. Asta pentru ca niciodata nu spunem "e suficient". Incercam cu fiecare nou proiect sa ne auto-depasim, sa evoluam, sa devenim mai buni, mai priceputi, mai intelepti si mai puternici.

Un aspect important al organizarii evenimentelor, in mod deosebit al organizarii nuntilor, este faptul ca aproape de fiecare data ocazia va fi celebrata in jurul unei tematici. Iar aici avem ocazia sa excelam la capitolul inventivitate.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest