Cum sa-ti alegi culorile de nunta

Cum sa-ti alegi culorile de nunta
Cum sa-ti alegi culorile de nunta Cum sa-ti alegi culorile de nunta Cum sa-ti alegi culorile de nunta Cum sa-ti alegi culorile de nunta

Paleta cromatica a nuntii tale este cea care ofera cea mai profunda impresie si are puterea de a crea si de a defini atmosfera, asa ca alege-o cu multa grija! Este vital sa alegi culorile nuntii tale cat mai rapid, pentru a te putea concentra asupra altor detalii si pentru a te asigura ca acestea se potrivesc si se asorteaza. Complexitatea, sau dimpotriva, simplitatea paletei cromatice este o decizie pe care o vei lua tu, in functie de preferinte, buget si rabdare. Cum sa-ti alegi culorile de nunta, vei afla in continuare.

1. Foloseste nuanta preferata. Ce poate fi mai frumos si mai reprezentativ pentru tine decat o nunta in culoarea ta preferata? Cel mai bun punct de pornire in alegerea unei palete cromatice demne de o nunta este nuanta ta favorita. Ca regula generala, poti folosi o culoare dominanta (preferata ta) si una sau doua variatii sau culori complementare ale acesteia.

2. Ia in calcul locatia nuntii tale. Inainte de a te decide asupra paletei cromatice, verifica restaurantul si noteaza-ti culorile dominante ale acestuia, de la culoarea parchetului si a carpetelor, pana la culorile draperiilor, perdelelor si ale altor mici decoratiuni. In momentul in care te hotarasti asupra culorilor nuntii tale, verifica daca acestea se potrivesc cu cele ale restaurantului.

3. Gandeste-te la florile preferate. Daca floarea soarelui este floarea ta favorita, de ce sa nu o incluzi in decoratiunile de nunta? Poti alege o paleta cromatica in care galbenul sau auriul sa fie nuanta dominanta sau poti alege o alege o paleta cromatica in care galbenul sa fie doar o culoare complementara, alaturi de alb, ivory sau crem.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest