Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta

Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta
Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta Conceptul DIY - Trenduri de toamna in decoratiunile de nunta

Ce anotimp descrie cel mai bine frumusetea si bogatia naturii? Nu degeaba s-au inchinat atatea ode melancolicei toamne. Nuntile de toamna abunda in bucate alese, sunt romantice si pline de culoare. Printre tumultoasele pregatiri, decoratiunile ocupa un loc special in reusita unei nunti tomnatice. Iata de ce, am pregatit pentru tine cele mai in tendinte idei de decoratiuni.

Piesele centrale reciclabile si “eco-friendly”

Conceptul “Do It Yourself” prinde teren si la noi. Decoratiunile facute manual sunt mult mai ieftine, sunt reciclabile, dar in acelasi timp poarta si amprenta personala a miresei. Toamna iti ofera o paleta bogata, cu sute de nuante pe care le poti folosi. De la portocaliu-dovleac, rosu, ruginiu, burgundy, auriu, ocru si galben, pana la kaki, bronz si maro.

Vazele transparente cugerbera, crizanteme multicolore, cale portocalii, dalii, orhidee sau spice de grau sunt cea mai buna idée pentru a a decora centrul meselor. La fel si sticlele de vin reciclabile, care pot fi folosite ca si place carduri, suporturi pentru lumanari sau le poti umple cu limonada. Borcanele cu petale de flori, gem sau marmelada sau cutii de conserve pe care sa le umplii cu bujori lila.

Decoratiunile aromate si comestibile

Un trend major il reprezinta incorporarea fructelor si legumelor in decoratiunile de nunta. Lamaile verzi si ciresele apar chiar si in buchetul de mireasa, oferind un aspect fresh si organic. Arata rustic si dau un aspect apetisant intregului eveniment.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest