Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011

Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011
Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011 Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011 Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011 Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011 Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011 Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011 Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011 Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011 Cele mai hot trenduri de nunta in vara lui 2011

In fiecare an apar noi tendinte in materie de nunti, iar 2011 nu face exceptie. Este anul nuntilor revolutionare, iar miresele moderne care isi doresc o nunta “cool”, abia asteapta sa le afle. www.miresedisperate.ro te desfata cu cele mai hot trenduri ale momentului. Nu rata noutatile!

Mesele de ceremonie rectangulare

Mesele lungi arata senzational, indiferent de tematica nuntii tale. Fie ca te-ai decis la o nunta cu influente retro, moderne sau clasice, organizatorii de nunti propun mesele ceremoniale lungi ca fiind una dintre cele mai cool tendinte de nunta. Ele pot fi alternate cu mese rotunde sau patrate, intr-o suita estetica de forme geometrice. Daca optezi pentru traditionalele mese rotunde, poti introduce pe mijloc o masa lunga rectangulara. Va transforma decorul nuntii tale intr-un spatiu super-stylish.

Mesele lungi creeaza o atmosfera intima, iar oaspetii tai vor interactiona si se vor simti “ca acasa”. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca invitatii tai au suficient spatiu pentru a manca si a sta confortabil. Mesele rectangulare sunt indeale atat pentru nuntile in aer liber cat si pentru cele in interior.

Buchetele de mireasa rustice

Ani de-a randul, preferatele mireselor au fost buchetele rotunde, cu flori in culori uni. Astazi, miresele de pretutindeni cauta buchete din ce in ce mai neconventionale, cu forme mai putin perfecte sau simetrice. Mitul buchetului perfect strans si rotunjit a luat sfarsit. Iata cum nuanta de verde crud este din ce in ce mai dorita in buchetele de mireasa. Buchetele cu inspiratie vintage sunt, cu siguranta, unul dintre cele mai hot trenduri in 2011. Forma lor lejera, usor curgatoare si combinatiile de nuante viu colorate, precum piersica, lavanda, trandafiriu sau bej le fac ideale pentru o nunta de vara.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest