Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna

Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna
Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna Cele mai cool combinatii de culori pentru o nunta de toamna

Cand vorbim despre nuntile de toamna, primele culori la care ne gandim sunt: rosu, galben, portocaliu si aramiu. Ei bine… nu si toamna aceasta. In 2011, combinatiile de culori capata curaj, apar foarte multe nuante metalizate si culori tari precum mov intens, portocaliu corai, verde menta si roz-caprifoi. Dar care sunt cele mai tari combinatii ale momentului? Daca vrei o nunta in tendinte, ramai cu www.viitoaremireasa.ro si vei afla imediat!

Combinatia de culori mov pruna - auriu

Folosiriea nuantelor metalice in decorul unei nunti de toamna este un must-have anul acesta. Evident ca alaturi de regalul auriu, nicio alta culoare nu se potrivea atat de bine ca movul pruna. O combinatie de nuante ce exprima bogatia si eleganta si transforma orice eveniment intr-unul imperial.

Aranjamentele florale sunt magnifice! Pe picioare din fier forjat auriu poti aseza aranjamente ingenioase din flori mov:  centauree, verbena, hortensii, vanilie de gradina, salvie. Poti uimi cu piese centrale elegante din pene aurii si mov sau cu un decor imperial cu scaune si farfurii aurii si fete de mese cu servetele mov. Fructele de sezon, strugurii si prunele, asezate pe fructiere aurii, vor imbogati decorul !

Combinatia de culori roz caprifoi - negru

“Rozul-caprifoi” desemnat de Institutul Culorilor Pantone, cea mai in voga nuanta a lui 2011, isi face loc printre tendintele decorului de nunta, intr-o combinatie complet inedita. Alaturi de negru, intr-un mix minimalist, se situeaza in topul combinatilor indraznete din toamna aceasta. Poti oricand sa imbraci cavalerii de onoare in negru si domnisoarele de onoare in roz-caprifoi. Un buchet de mireasa din trandafiri roz-caprifoi si cale negre arata modern si minimalist!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest