Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018?

Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018?
Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018? Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018? Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018? Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018? Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018? Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018? Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018? Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018? Ce tip de guest book poti folosi la nuntile din 2018?

Majoritatea cuplurilor clasice obisnuiesc sa foloseasca la nunta carti de oaspeti clasice, dar un cuplu nonconformist nu se va multumit cu un simplu guest book, ci va incerca sa aleaga un accesoriu original, in tendintele anului 2018. De la familie la prieteni apropiati si cunostinte, toti invitatii vor fi surprinsi daca sunt rugati sa semneze o carte de oaspeti cu design neobisnuit. Iata cateva idei in acest sens pe care si voi le puteti folosi la nunta:

Carte de oaspeti in forma de glob pamantesc
O carte de oaspeti in forma de glob pamantesc poate sugera destinatiile pe care urmeaza sa le viziteze proaspetii insuratei in luna de miere, dar si dupa aceea.

Dictionar vechi
Cei pasionati de studiu pot folosi in loc de un guest book clasic, un dictionar cu sau fara imagini. Pentru a nu mazgali dictionarul, oaspetii vor fi rugati sa isi lase iscalitura pe hartiute colorate care se lipesc de paginile cartii.

Carte de oaspeti in forma de colac
Acest tip de guest book este ideal pentru nuntile pe litoral. Desi nu se ineaca nimeni, colacul de salvare este o carte de oaspeti la care putini miri se pot gandi.

Schiuri vintage
Mirii pasionati de sporturile de iarna si mai ales de sporturile pe partie, ii pot ruga pe oaspeti sa isi lase iscalitura pe niste schiuri vintage din lemn.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest