5 decoruri deosebite care fac diferenta la nunta

5 decoruri deosebite care fac diferenta la nunta

Aranjarea salii de receptie este  cea mai mare provocare in planificarea nuntii. Dar in timp ce micile detalii sunt importante, ele nu au intotdeauna impactul scontat.  Exista insa cateva elemente de stil care schimba totul in decorul nuntii.

Cateva sfaturi de design care fac diferenta in decorul nuntii le mentioneaza Jung Lee, organizator de evenimente si fondator la Fête.

Utilizati mese de receptie mai mici

"O mulțime de mirese folosesc mese care sunt prea mari", spune Lee. Acestea trebuie inlocuite cu mese inguste care ocupa mai putin spatiu sau cu mese rotunde. O masa mai mica este cocheta, are un decor simplu aerisit si arata mult mai bine comparativ cu mesele mari care ocupa mult spatiu si adesea sunt prea aglomerate cu tacamuri si pahare.

Renuntati la fetele de masa

"Adevarul este ca, daca nu ai fete de masa de inalta calitate, acestea pot avea un luciu care arata ieftin in fotografii, mai ales daca aceste fete de masa sunt colorate", spune ea. Daca doriti sa evidentiati o anumita nuanta in decor, Lee sugereaza sa fie incorporata culoarea de baza pe meniuri, sticlarie, servetele sau chiar panglici.

Nu lasati spatiu prea mare intre mese

"Exista o regula de design  atunci cand vine vorba de distanta lasata intre mese", spune Lee. "De la o masa la alta, asigurati-va ca nu se lasa o distanta mai mare de sase metri. Acest factor este foarte important pentru ca de el depinde ambianta din sala de receptie. Daca mesele sunt prea departe una de alta, spatiul isi pierde din intimitatea si energia pe care doriti sa o aiba, iar sala va parea mai goala."

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest