4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta!

4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta!
4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta! 4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta! 4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta! 4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta! 4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta! 4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta! 4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta! 4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta! 4 alternative cool pentru piesele centrale in decorul de nunta!

Este nunta ta! Indiferent ca locatia evenimentului dispune de mese rotunde, patrate, ovale sau dreptunghiulare, este necesar sa le decorezi de sarbatoare. Poti renunta la eternele si clasicele aranjamente florale si indrazeste sa incerci ceva nou si nonconformist. Iata cateva idei ingenioase de a transforma masa invitatilor, intr-una cu adevarat originala.

Piesele centrale cu lumanari. Dupa cum spuneam, in 2012 se renunta la vesnicele aranajmente cu flori. Bolurile frumos decorate cu plante si flori uscate, cu o lumanare centrala, au mare cautare.

Nuntile romantice pot deveni cu adevarat intime daca, in locul clasicelor aranjamente florale care decoreaza mesele, alegi aranjamente in care piesele centrale sunt lumanarile. Fie ca vorbim despre simple lumanari sau de lumanari plutitoare in boluri din sticla umplute cu apa, cu siguranta aceste aranjamente, pe suporturi de efect, iti vor asigura o nunta cu adevarat magica.

Daca vrei ceva original, pe care sa-l faci chiar tu, scufunda lumanari in boluri cu boabe de cafea sau lasa-le sa pluteasca in apa colorata, in vaze cilindrice inalte. Efectul este spectaculos!

Piesele centrale cu fructe. Un trend major in 2012, il reprezinta incorporarea fructelor si legumelor in decoratiunile de nunta. Lamaile verzi si ciresele apar chiar si in piesele centrale, oferind un aspect fresh si organic. Arata rustic si dau un aspect apetisant intregului eveniment.

Pe langa faptul ca aranjamentele centrale realizate din fructe sunt vesele si deosebite, ele sunt si foarte practice. Gandeste-te ca vei avea aranjamente centrale unice pentru nunta ta, dar si o gustare apetisanta pentru invitati. Si cand vine vorba de fructe, optiunile sunt nelimitate! Pentru a pastra aspectul organic, vasele de sticla pot fi umplute cu frunze verzi de maslin sau de cires.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest