3 variante inedite pentru un decor de primavara

3 variante inedite pentru un decor de primavara
3 variante inedite pentru un decor de primavara 3 variante inedite pentru un decor de primavara 3 variante inedite pentru un decor de primavara 3 variante inedite pentru un decor de primavara 3 variante inedite pentru un decor de primavara 3 variante inedite pentru un decor de primavara 3 variante inedite pentru un decor de primavara 3 variante inedite pentru un decor de primavara 3 variante inedite pentru un decor de primavara

Draga mireasa, a venit luna martie si odata cu ea, florile frumos colorate si parfumate… dar si o serie de noi tendinte in materie de decoratiuni de nunta!

Stim sigur ca ai primit cel mai frumos martisor, fie el un diamant stralucitor sau un talisman norocos.

Si chiar daca intarzie sa apara, noi iti prezentam cateva idei de aranjamente florale, mese pentru torturi si meniuri, cum nu ai mai vazut!


Aranjamentele florale in pahare din mercur/ pulbere de argint

Paharele cu mercur devin, in aceasta primavara, cea mai eleganta modalitate de a decora centrul mesei. Fie ca le decorezi cu garoafe colorate, bujori sau doar cu lumanari aprinse, aceste decoratiuni confera un aspect intim si sofisticat intregii tale nunti.

Alege-le daca visezi la o atmosfera romantica si aduci in decorul nuntii tale si alte elemente vintage. In lumina lumanarilor, aceste pahare au un look glam, fantastic, excentric, de poveste.

Partea buna la aceste pahare este ca pot fi imbracate si decorate, astfel incat sa se potriveasca oricarei tematici de nunta.

Fie ca vrei o nunta vintage, rustica, clasica, moderna sau boema, paharele din mercur vin intr-o multime de variante: cu picior sau fara, suporturi de lumanari, candele sau vaze. Fii convinsa ca, pe oricare dintre acestea le vei alege, ele iti vor complimenta intregul decor.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest