Top 10 costume mire Urban Trend

Top 10 costume mire Urban Trend

Urban Trend este locul unde barbatii moderni care apreciaza calitatea italieneasca pot comanda costume si camasi de mire Made to Measure , croite la comanda si personalizate cu numele clientului. Rezultatul final este un raport calitate/pret imbatabil.

Pentru a te ajuta sa alegi un costum de ceremonie potrivit pentru evenimentul tau, noi iti venim in ajutor cu un top 10 costume mire de la Urban Trend.

Fiecare costum de ceremonie urmeaza stilul impus de client si este fabricat la alegere dupa tiparul, modelul si tesaturile dorite.

Costumele Urban Trend sunt produse unicat al caror designer este chiar mirele insusi. Daca vrei sa comanzi un costum Made to Measure pentru apropiata nunta, contacteaza Urban Trend si vei avea un costum de ceremonie personaliza,t realizat in stil clasic, chic sau urban, dupa propriile masuri.

Fa-ti o idee despre conceptul de croitorie la comanda - pe masura (Made-to-Measure) si urmareste galeria foto cu top 10 costume mire Urban Trend realizate dupa metode traditionale din tesatura si captuseala de inalta calitate.

Daca vrei sa porti un costum de ceremonie Urban Trend, tot ce trebuie sa faci este sa comanzi un costum de ceremonie sau un smoking de mire Made to Measure, care iti vine ca o manusa.

Dar inainte de a contacta vreun furnizor de costume mire, urmareste recomandarile noastre care te conduc spre alegerea unui costum unicat. La final poti alege costume si camasi barbati la comanda, pe masura ta.

Gaseste-ti costumul de mire/ginere in tendinte rasfoind aceasta galerie foto care insumeaza cele patru stiluri Urban Trend si alege modelul dorit, la un pret corect.

Solicita oferta de preturi din partea Urban Trend, indiferent ca esti mirele de tip urban, preferi stilul clasic sau pur si simplu esti cavaler de onoare, nas sau tata socru si vrei sa arati impecabil la nunta celor dragi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest