Toate camasile business Gentlemen`s Corner sunt ACUM REDUSE

Toate camasile business Gentlemen`s Corner sunt ACUM REDUSE

Oferta este valabila in perioada 15 iulie - 15 septembrie 2013. In aceasta oferta intra camasile Gentlemen's Corner din colectia Business.

Gentlemen's Corner vrea sa va dea ceea ce meritati: stilul unui gentleman. Camasile Premium Gentlemen's Corner: bumbac egiptean de cea mai buna calitate de la Cotonificio Albini / Thomas Mason, culori vibrante, croieli atractive, idei noi. Suprema eleganta si confort - te vei indragosti de camasile noastre Premium.

Camasile Business Gentlemen's Corner folosesc croieli de succes, cum ar fi Tailor Fit sau New Slim Fit, care va ofera tot confortul de care aveti nevoie intr-o varietate de culori. Seriile sunt limitate.

Cravatele Gentlemen's Corner: culori delicate, efecte sofisticate, o atingere foarte placuta, lucrate numai din matase, rafinate motive, doar pentru placerea dumneavoastra.


Sacourile si pantalonii Gentlemen's Corner
se lucreaza din cele mai bune materiale de la Vitale Barberis Canonico si folosesc 2 croieli cambrate. Facute in Romania, de catre o companie ce lucreaza pentru nume mari din moda internationala, costumele Gentlemen's Corner vin intr-o varietate interesanta de culori si modele. Avand cateva detalii care fac diferenta, precum butoniere in contrast sau mansete cu nasturi functionali, cu o finete de minim 110's, puteti fi sigur ca veti fi admirat.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest