Top 5 tendinte costume de ocazie pentru mirii anului 2017

Top 5 tendinte costume de ocazie pentru mirii anului 2017

Te-ai gandit ce sa alegi intre un costum elegant si un smoching pentru ziua nuntii tale? Iata care sunt top 5 tendinte costume de ocazie pentru mirii eleganti din 2017.

Avand la dispozitie cateva ponturi vestimentare pentru miri, iti va fi mai usor sa alegi costumul de nunta potrivit pentru cununia religioasa si pentru petrecerea de la restaurant.

1. Smochinguri Slim Fit
Mirii de astazi prefera un styling mai conic pentru fracul lor de nunta. Sacourile si pantalonii sunt adaptati pentru a sta mai aproape de corp. Rezultatul este un aspect magulitor, avangardist. Smochingurile slim fit sunt potrivite pentru mai multe tipuri de constitutii, chiar daca numele acestor smochinguri par potrivite pentru barbatii cu constitutie zvelta.

2. Costum gri
De la costumul gri deschis la costumul gri inchis, aceasta tinuta formala este ideala mai ales pentru ceremonia religioasa, programata in timpul zilei. Pentru sezonul rece, o vesta asortata cu cravata poate completa cu stil tinuta mirelui.

3. Costum de nunta albastru
Nuantele de albastru sunt in trend pentru nuntile formale. Costumele bleumarin raman o alegere populara pentru miri. Acestea vin perfect cu pantofi coniac. Pentru mirii care vor sa faca o declaratie, cobaltul este o culoare izbitoare pentru fracul de nunta.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest