5 reguli de fashion pentru miri

5 reguli de fashion pentru miri

Daca vrei sa arati la fel de bine ca mireasa in ziua nuntii, atunci aplica cele cinci reguli de fashion pentru miri pe care ti le punem la dispozitie in continuare. Urmand aceste reguli de stil, vei arata ireprosabil in cea mai importanta zi din viata ta.

Regula 1: Costumul de nunta trebuie sa fie in ton cu formalitatea evenimentului
Daca nunta se desfasoara la cort, poti adopta un stil mai casual, dar daca petrecerea are loc intr-un ballroom, in mod normal ar trebui sa imbraci un costum negru de gala.

Regula 2: Tinuta mirelui trebuie sa fie in ton cu rochia miresei
Acest lucru este evident pentru un cuplu care doreste sa isi puna in valoare stilul vestimentar chiar si la nunta. Desi este posibil sa nu stii cum arata rochia miresei, ar fi bine sa cunosti stilul rochiei, dar si materialul din care este facuta ca sa alegi tinuta potrivita. Spre exemplu, daca mireasa poarta o rochie printesa, mirele o va completa intr-un costum clasic de culoare neagra, iar daca mireasa alege o rochie din dantela cu accente rustice, mirele poate purta un costum gri sau intr-o nuanta mai deschisa (crem, bej).

Regula 3: Statura si constitutia trebuie sa dicteze alegerea costumului
Tine cont de forma corpului tau, de fizionomie si inaltime atunci cand cumperi costumul de nunta. Daca nu stii ce anume ti se potriveste, apeleaza la sfatul unui specialist. Cert este ca negrul te face sa pari mai inalt si mai suplu, deci este o alegere sigura indiferent de anotimp si formalitate. In schimb, daca esti inalt si suplu, ti se potrivesc majoritatea costumelor de nunta.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest