Gentlemen`s Corner: Back to (old) school!

 Gentlemen`s Corner: Back to (old) school!

Stilul clasic se regaseste in tinuta masculina de la inceputul toamnei, astfel incat domnii stilati pot alege chiar acum din recomandarile noastre acele costume, sacouri si accesorii de o calitate impecabila, ce imbina liniile clasice cu cele mai noi elemente ale modei masculine.

Eleganta este apanajul unui gentleman, iar pentru a avea parte de o tinuta desavarsita cea mai potrivita alegere o reprezinta astazi produsele Gentlemen`s Corner!

Lansarea noii colectii de toamna-iarna va avea loc in curand, cand vom reveni cu detalii complete depre tinute, materiale, croieli. Hainele din colectia capsula se inspira din modelele vestimentare de altadata si se disting prin revere mai late, veste, tesaturi mai pline, carouri, adica tot ce ne aminteste de vremurile bune de odinioara.

Pana atunci va propunem tinute ce va pot pune in evidenta in orice moment: la birou, la intalniri, la restaurant sau chiar si cand va conduceti copilul la scoala.

Pentru tinutele de ceremonie, va recomandam smokingurile Gentlemen`s Corner, oferindu-va confort si lejeritate pe toata durata purtarii.

Cravata este un liant intre componentele vestimentare, adaugand un ton de culoare tinutei. Este recomandat ca aceasta sa fie din matase, sa pastreze contextul cromatic al intregului si sa nu faca nota discordanta cu stilul abordat. Pentru un plus de stil putem folosi ascotul, iar in cazul ceremoniilor obligatoriu folosim papionul.

In tinuta unui barbat, detaliile sunt cele care fac diferenta. Fie ca ne referim la o pereche de pantofi, la o geanta, la o curea sau la un ceas elegant, toate sunt aspecte care vin sa intregeasca si sa definitiveze imaginea unui gentleman modern. Nimic nu va poate pune mai bine in evidenta decat un produs special croit pe dimensiunile dvs.

Produsele Gentlemen`s Corner pot fi comandate atat online, cat si in magazinele clasice ale brandului. Apeland la Gentlemen`s Corner, veti avea intotdeauna parte de eleganta si rafinament la un pret corect!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest