5 moduri de a vedea cat de potrivit este costumul de mire pentru tine

5 moduri de a vedea cat de potrivit este costumul de mire pentru tine

Costumul de mire potrivit nu se alege doar dupa tendinte sau dupa brand, ci se tine cont si de particularitatile fizionomice ale fiecarui barbat in parte, dupa cusaturi si evident, dupa stilul nuntii.

Daca deja ai vazut cum se alege Costumul potrivit pentru forma corpului tau, acum este timpul sa vezi cat de adecvat este un anume model de costum pentru tine pe care ai pus ochii sau il vrei personalizat, in varianta made to measure.

Iata deci, un ghid vestimentar pentru miri pe care ar trebui sa il parcurgi inainte sa mergi la cumparaturi.

Umerii
Un sacou bine finisat are cusaturi fine de la umar pana jos, care nu se destrama cu usurinta. Daca sacoul este prea stramt, creeaza un gol in cusatura, iar daca are cusaturile slabe, bratul tau se vor scufunda in ele. Umerii nu trebuie sa iasa in evidenta, ci sa formeze un tot unitar cu restul tinutei.

Nasturii
Fie ca iti alegi un costum cu un singur nasture sau cu mai multi nasturi, dupa constitutia ta, fixeaza intotdeauna butonul de sus, daca este necesar si pe cel de la mijloc, dar nu si in partea de jos.

Manecile
Atunci cand bratele sunt relaxate pe langa corp, maneci trebuie sa acopera manseta camasii, lasand la vedere doar un centimentru.

Lungimea sacoului
In functie de constitutie, dar si de regulile vestimentare, lungimea sacoului trebuie sa ascunda fesele si sa fie cu 1-2 cm mai sus decat palmele tale aflate pe langa corp.

Tivul pantalonilor
Acest subiect este aprig dezbatut in randul expertilor, dar in cele mai multe cazuri designerii sunt de acord ca tivul pantalonilor trebuie sa atinga usor sireturile de la pantofi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest