Gentlemen's Corner, alegerea potrivita pentru costumul de ceremonie perfect

Gentlemen's Corner, alegerea potrivita pentru costumul de ceremonie perfect

E momentul tau: vrei sa fii rasfatata, sa te bucuri de fiecare clipa si sa ai parte de cea mai frumoasa rochie de mireasa la care ai visat vreodata! Totusi, pentru ca lucrurile sa fie perfecte in cel mai important ceas al vietii tale, este obligatoriu sa nu uiti nicio clipa un amanunt esential: si viitorul tau sot merita sa aiba parte de o experienta pe masura!

Chiar daca, in aparenta, alegerile vestimentare in privinta ceremoniei de nunta par mai complicate la femei, in realitate si in cazul barbatilor optiunile sunt complexe si deloc simplu de evaluat. Tocmai de aceea, barbatii care aspira la valorile unei tinute fara cusur, au nevoie de un loc al lor in care sa traiasca experienta unica a crearii propriului costum. Iar cea mai buna alegere in acest caz o reprezinta magazinele Gentlemen’s Corner.

La Gentlemen’s Corner totul devine important: alegerea materialului potrivit, paleta de culori folosita, tipul de croiala si, peste toate acestea, experienta nepretuita oferita de cei mai buni consilieri vestimentari. Alegerea costumului de ceremonie reprezinta un moment decisiv in economia evenimentului la care urmeaza sa participati, asa ca expertii nostri nu fac rabat de la nici un detaliu care va poate garanta o experienta vestimentara unica.

In magazinul Gentlemen’s Corner Flagship Store din Bucuresti, Bd Dacia, nr. 119 va puteti programa in orice zi, de luni pana sambata, pentru a beneficia de bogata experinenta a croitorilor nostri. Impreuna cu ei, veti descoperi o gama extrem de variata de tesaturi de cea mai buna calitate si vi se va explica, pentru fiecare caz in parte, care sunt cele mai bune optiuni pentru tipul de eveniment dorit.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest