Tinute elegante pentru cununia civila

Tinute elegante pentru cununia civila

Tinutele elegante pentru cununia civila sunt acele tinute de nunta slim fit, care, pot fi formate din doua sau mai multe piese. Un costum de mire complet, ideal pentru cununia civila sau pentru o nunta de toamna poate sa includa pe langa sacou si pantalon si alte piese vestimentare: vesta, cravata, batista de buzunar.

Costumele Bonprix.ro au un croi modern si sunt disponibile in mai multe culori. Pretul lor accesibil le recomanda pentru cununia si petrecerea de nunta. Daca iti doresti sa porti un costum elegant la cununia civila, ai posibilitatea sa alegi un costum de mire clasic, de culoare neagra si sa il combini cu accesorii lila sau gri. De asemenea, toamna se poarta si costumele in nuante cenusii, respectiv bleumarin.

In functie de sezon si de formalitatea evenimentului, tinutele elegante pentru cununia civila difera de la caz la caz. Mai jos, iti propunem cateva tinute de cununie, ideale de purtat inclusiv la nunta.

1. Costum (5piese) Slim Fit, Marimi r + s
Costum mire format din cinci piese: sacou, pantalon, vesta, cravata asortata de culoare lila si batista de buzunar. Costumul este realizat din poliester de calitate.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest