Costume de miri albe pentru 2016

Costume de miri albe pentru 2016

Fie ca alegi un costum de mire traditional, frac sau smoking pentru cea mai importanta zi din viata ta, daca iti programezi nunta in 2016 intr-o zi de vara calduroasa sau chiar in toiul iernii, costumul de mire alb este o alegere indrazneata pentru barbatii rafinati care stiu ce vor de la viata.

Pentru o nunta la care albul predomina in peisaj, costumul de ginere alb format dintr-un sacou cu un singur nasture, maneci cu nasturi albi si cu butoniere functionale si pantaloni fara pense va arata perfect pe un mire chipes. Cotrastul alb-negru poate fi dat chiar de reverul negru al hainei sau de accesoriile purtate la costum, cum este papionul negru sau nasturi negri de la camasa.

Un costum made to measure este intotdeauna o alegere potrivita, mai ales ca tinuta de gala a mirelui pe comanda este gata de obicei in maxim patru saptamani. Costumul pe comanda alb se realizeaza dupa masurile clientului. Pentru ca tinuta de ceremonie sa vina ca turnata, proba la croitor este un must have.

Poarta si tu un costum de mire alb sau un smoking alb pentru o nunta white tie programata in 2016 astfel incat rochia alba a miresei sa formeze un tot unitar impreuna cu tinuta mirelui.

La Gentlemen's Corner poti comanda un costum de nunta alb pe masura ta, realizat dupa un tipar de serie. Costumele albe made to measure vor face senzatie la evenimentele de anul viitor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest