Consiliere GRATUITA: Tinta pentru adolescenti! Invata sa porti un costum

Consiliere GRATUITA: Tinta pentru adolescenti! Invata sa porti un costum

Grea este viata de adolescent mai ales daca in ecuatie intervine si factorul MODA. Nu stii care este diferenta intre un smoking si o redingota? Dar intre un buton de camasa si un nasture clasic? Nu te speria...poti lua lectii direct de la specialistii in domeniu!

Imaginea conteaza, motiv pentru care trebuie sa stii cum sa te prezinti in fata lumii! Atunci cand vine vorba de tinuta vestimentara totul tinde sa se complice si astfel, sa-ti ingreuneze munca: ce costum trebuie sa port la evenimentul X?

Cum trebuie sa accesorizez costumul? Ce cravata trebuie sa port pentru a fi in pas cu moda? Pare complicat, nu? Ei bine, iti vine in ajutor Narman- magazin de lux specializat in tinute pentru evenimente speciale.

Narman este dispus sa te invete toate trucurile pentru o aparitie de invidiat chiar si la cele mai pretentioase petreceri! Asadar, Narman organizeaza cursuri GRATUITE de consiliere in domeniul vestimentatiei de ocazie. Specialitatea noastra - eleganta pe covorul rosu!

La cursurile noastre sunt asteptati toti ADOLESCENTII care vor sa faca o figura frumoasa la balul bobocilor, la banchete, la balul de absolvire, petreceri de Craciun si alte evenimente de acest gen.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest