COSTUME DE MIRE 2014: Tendinte, sfaturi, idei ponturi

COSTUME DE MIRE 2014: Tendinte, sfaturi, idei ponturi

Chiar daca  miresele sunt cele care atrag atentia la nunta in mod obisnuit, nici mirii nu trebuie sa se lase mai prejos in cea mai fericita zi din viata lor.

Pentru domnii care se casatoresc in 2014, stilul vestimentar pentru primavara-vara are patru tendinte principale:

1.    Nuantele pastel Macaron

Pentru ca primavara abunda in culori calde, mirii care vor imbraca costumul de nunta in sezonul cald trebuie sa stie ca din punct de vedere cromatic, anul 2014 este marcat de un curcubeu veritabil de costume in tonuri pastel. Optiuni excelente pentru mirii de primavara/vara 2014 sunt costumele in nuante roz deschis, verde menta si lamaie. La acestea se poarta o camasa alba care denota un aspect ingrijit inchise cu un singur buton stem.

2. Curat și simplu

Dupa hainele indraznete din ultimii ani, 2014 vine cu un pas inapoi fata de actualul sezon pentru ca designerii incurajeaza adoptarea tinutelor simple si ingrijite.

Deci, mirii de primavara/vara 2014 trebuie sa isi ia ramas bun de la ornamente, papioane ciudate si modele traznite si sa adopte un stil mai rational, care denota respect si eleganta. Cel putin asa recomanda designerii de top Burberry Prorsum, Margaret Howell si Christopher Kane.

La acest tip de costume croiala si tesatura sunt principalele criterii care scot in evidenta calitatea vestimentatiei. Aceste costume simple nu au un aspect jovial, de aceea este de preferat ca mirii sa se rezume la un costum simplu, monocromatic si cu accesorii minime. In loc de papion, o cravata skinny si o pereche de ochelari de soare rotunzi (in caz de nevoie in sezonul estival) sunt perfecte pentru un costum simplu, ordonat si curat.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest