4 idei unice pentru tinuta mirilor

4 idei unice pentru tinuta mirilor

Spre deosebire de mirese, mirii nu au pentru ziua cea mare foarte multe alternative atunci cand este momentul sa isi aleaga costumatia de nunta. Desi prin traditie, mirii au o tinuta similara cu cea a domnilor prezenti in suita de nunta, este important ca invitatii sa faca diferenta intre actorul principal de la eveniment - mirele si ceilalalti actori care intregesc peisajul - nuntasii.

Ca sa te remarci la cel mai romantic eveniment din viata ta, iata cateva idei unice pentru tinuta mirilor. Chiar daca mireasa este principala „atractie" a nuntii, in calitate de partener al ei, un mire trebuie sa gaseasca la randul lui o modalitate de a se remarca.

Cu cat evenimentul are un aer mai formal, cu atat mai stricte sunt codurile de conduita. In acest caz, invitatii de sex masculin poarta aceeasi tinuta vestimentara, iar mirele are sarcina de a se evidentia de restul din multime, adaugand la costumatia sa un element deosebit. In cazul unei nunti obisnuite, unde tinuta vestimentara este una casual, mirele are mai multe variante la dispozitie pentru a straluci alaturi de aleasa inimii sale in cel mai fastuos moment al vietii: ceremonia de nunta.

Dar, indiferent de tema nuntii sau de sobrietatea evenimentului, in calitate de mire, ai ultimul cuvant de spus. De aceea, pentru aceasta zi speciala din viata ta, ai dreptul sa folosesti cele patru idei unice care te vor ajuta sa alegi tinuta de mire.

Smokingul alternativ

O modalitate sigura de a te remarca este sa porti la marele eveniment un sacou diferit de cel al cavalerilor de onoare. In comparatie cu invitatii tai, te poti evidentia printr-o croiala diferita la sacou, prin numarul de butoni in plus sau in minus sau prin nuanta cromatica unica.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest