10 sfaturi indispensabile in tinuta corecta a unui mire

10 sfaturi indispensabile in tinuta corecta a unui mire

Distins si elegant, costumul de mire ar trebui sa aiba o culoare inchisa. Optinunile pot varia de la smokinguri, redingote, la fracuri si pana la cea mai populara alegere, costumul clasic cu cravata. Iata, insa, o regula care pica in favoarea personalitatii mirelui si a tematicii nuntii. Daca vrei sa fii un mire “corect” din cap pana-n picioare, tine cont de aceste sfaturi:

1. Alege accesoriile dupa achizitionarea costumului. Pantofii mirelui, culoarea camasii, culoarea cravatei sau a papionului se decid dupa achizitionarea costumului sau chiar odata cu acesta. Este recomandabil sa ceri sfatul unui consilier vestimentar, ce se presupune ca are o calificare mai consistenta in ceea ce priveste asortarea culorilor.

2. Nu combina niciodata dungile! Daca ai ales un costum cu dungi subtiri, cravata este categoric fara dungi. Poti apela la o cravata clasica, dintr-o singura culoare, sau cu motive florale, dar niciodata, nu combina doua articole vestimentare in dungi.

3. Ceasul, accesoriul indispensabil. Ceasul de mana este singurul accesoriu barbatesc unanim acceptat in conditii de protocolaritate. Ideal este ca, macar acum, la nunta ta, sa nu faci rabat de la calitate. Investeste intr-un ceas scump, de calitate!

4. Atentie la nasturi. Este foarte simplu: daca sacoul are mai multi nasturi, il porti fie complet deschis, fie complet inchis. Insa, daca acesta are doi nasturi, nu il inchizi niciodata pe cel de jos.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest