Updo-uri de mireasa rafinate si elegante

Updo-uri de mireasa rafinate si elegante

Multe mirese opteaza pentru un updo elegant in ziua nuntii. Nu numai ca o astfel de coafura iti permite sa te simti comod si sa te misti liber, insa, un coc elegant este baza perfecta pentru o tiara pretioasa. Daca vrei sa ai cel mai chic updo, in ziua nuntii, iata 2 variante pe care le poti adapta in functie de tematica nuntii tale!


Updo retro - Avand ceva din stilul anilor ‘60, acest look este cu adevarat la moda in acest sezon. Suvitele usor tapate si calota inalta sunt in acelasi timp elegante si usor de obtinut.

Pasul 1 – Foloseste un fixativ pentru volum si putina de ceara de par pentru a da parului o textura umflata si neteda. Nu ar trebui sa existe fire de par electrizate sau ridicate. Fa o carare si imparte parul in 3 sectiuni: partea dreapta, partea stanga si calota, exact ca in imaginea nr. 2. O carare pe-o parte este foarte glam, in timp ce cararea pe mijloc este tinereasca si jucausa.

Pasul 2 – Ia o sectiune triunghiulara destul de groasa, de la o ureche la cealalta si imparte-o in trei. Tapeaza suvita din mijloc, crestetul capului, iar suvitele de la tample, infasoara-le in jurul coroanei.

Pasul 3 – Cu ajutorul unui pieptane furca, stimuleaza radacina parului pentru a crea inaltime calotei. Aduna la spate, parul de la tample si fixeaza-l sub calota cu ajutorul unui ac de par.

Pasul 4 – Ia tot parul ramas in spatele urechii si rasuceste-l, suvita cu suvita. Stabilizeaza-l apoi la spate, sub calota, cu ajutorul acelor de par.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest