Cum sa te tunzi mai rar si totusi sa arati superb

Cum sa te tunzi mai rar si totusi sa arati superb

Desi femeilor le place sentimentul parului tuns proaspat, exista momente cand nu ai chef, nu ai timp sau bani ca sa ajungi la coafor o data la 4-6 saptamani ca sa iti schimbi look-ul.

Ce masuri trebuie sa ia o fata care nu se programeaza la stilist in timp util pentru o noua tunsoare, poti afla citind sfaturile expertilor.

Vezi cum sa ai un par superb si sa prelungesti timpul pana la urmatoarea vizita la coafor citind cateva ponturi dezvaluite de stilisti.

Sfat # 1: Fii strategic cu lungimea parului tau
Cat de des ai nevoie de o tunsoare noua sau de taierea varfurilor depinde in mare masura de textura parului si delungimea parului. In timp ce parul scurt necesita o intretinere intensa, parul mai lung nu. Ca sa mergi mai rar la coafor, ai nevoie sa adopti un stil anume. Opteaza, spre exemplu pentru un par tuns in straturi lungi care sa iti incadreze fata pentru ca parul tuns in scari rezista mai bine.

Sfat # 2: Tunde-ti parul, dar nu foarte scurt
Chiar daca parul tuns scurt pare o coafura practica la prima vedere, acesta trebuie scurtat constant daca vrei sa ramana la aceeasi lungime mai mult timp. Cu cat scurtezi mai putin din lungime, cu atat parul isi pastreaza mai mult timp forma lui naturala. Daca parul este tuns in straturi asimetrice, probabil vizitele la coafor vor fi mai frecvente.

Sfat # 3: Alege bretonul potrivit
Fie ca preferi sa porti breton drept sau care iti incadreaza fata frumos oferind un look general admirabil, mai important decat orice este sa nu iti tai singura bretonul. Acest lucru va conduce garantat la dezastru!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest