Trucuri de ingrijire pentru coafura miresei pe vremea rea

Trucuri de ingrijire pentru coafura miresei pe vremea rea

S-ar putea sa iti imaginezi o coafura de vis pentru ziua in care vei imbraca rochia de mireasa, dar hai sa recunoastem ca vremea rea iti poate ravasi parul. Un plan mai bun este sa adopti o coafura de mireasa potrivita pentru orice vreme, astfel incat, fie ca bate vantul sau este canicula, parul tau sa reziste.

Cu siguranta nu vrei sa fii agitata atunci cand vei ajunge la altar din cauza parului dezordonat, de aceea, inainte de a adopta un anumit stil de nunta, vezi ce tratament de par trebuie sa aplici in functie de sezonul in care este programata nunta si in functie de locatie.

Atunci cand aerul este cald si uscat, sau din contra, prea umed, vremea poate fi inamicul numarul unu al coafurii tale. Cunoscand cateva trucuri de ingrjijire, coafura miresei va rezista chiar si pe vreme rea.

Ingrijirea parului pe vreme calda si uscata, cand parul risca sa se deterioreze, foloseste un sampon hidratant si balsam pe baza de glicerina si pantenol. Nu conteaza ce tip de par ai, foloseste aceste produse de ingrijire saptamanal pentru a restabili umiditatea parului tau.

Daca parul tau este gras, ai grija sa eviti radacinile firelor de par si aplica tratamentul numai pe lungimea podoabei tale capilare. Ar trebui sa eviti, de asemenea, caldura cat mai mult posibil - chiar daca poti sa suporti vremea torida. Caldura si aerul uscat pot da parului un aspect monoton, cu capete deteriorate sau despicate. Prin urmare, nu strica sa iti tai periodic varfurile, pentru ca parul tau sa creasca frumos si sa nu aiba aspectul de capete arse si uscate.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest