Tendintele toamnei in coafurile de seara si de mireasa

Tendintele toamnei in coafurile de seara si de mireasa

Cand vine vorba de tendinte in coafuri pentru 2012, termenii care descriu cel mai bine noul curent sunt: “varietate” si “accente de efect”. Acum, mai mult ca niciodata, se poarta un mix de stiluri in perfect contrast. De la drept si matasos, la rebel si sexi. De la cocurile perfect stilizate la updo-urile ravasite. De la cositele impletite, la coafurile “curly romatic”. Trendul se axeaza, de fapt, pe o antiteza intre retro-chic si modern, trecut versus prezent!

Cositele impletite – Etro, New Folder si Kenzo

Se pare ca parul impletit va fi un must in 2012. Potrivita miresei romantice si visatoare, coafura impletita este practica si destul de simplu de realizat. Este extrem de stabila si nu te vei stresa in ziua nuntii din cauza firelor rebele care ar putea scapa de sub control! Alege sa-ti impletesti parul daca ai o rochie de mireasa diafana si opteaza pentru un machiaj discret si sublim. Contureaza-ti ochii cu un tus lichid si foloseste un blush natural.

Coafuri ridicate – Sass & Bide, Marc Jacobs si John Richmond

Coafurile de mireasa si coafurile de seara “privesc catre viitor”. De la stiluri arhitecturale baroc, ridicate si inovatoare, pana la coafuri lejere sau finisate, tendintele au o nota distincta de feminitate. Chiar si cocurile primesc tuse moderniste, prin “ridicari” asimetrice sau artificii ce par a sfida gravitatia. Vrei o coafuria nonconformista? John Richmond si-a uimit audienta cu o coafura pe cat de simpla, pe atat de inedita. Parul de la tample este lasat liber, pe spate, iar calota este tapata si ridicata. Nu-ti recomandam s-o alegi daca esti o mireasa clasica si traditionala.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest