Tendintele primaverii pentru coafuri

Tendintele primaverii pentru coafuri

Cand vine vorba de tendinte in coafurile de seara pentru 2011, cel mai bun cuvant pentru a descrie noul current este “contrast”.Acum, mai mult ca niciodata, se poarta un mix de stiluri in perfect contrast. De la drept si matasos, la rebel si sexi. De la cocurile perfect stilizate, la updo-urile ravasite. De la stilul afro, la coafurile “curly romatic”. Trendul se axeaza de fapt pe o antiteza intre retro-chic si modern, trecut versus prezent.

Coafuri afro versus onduleuri stilizate

Stilul anilor ‘70 si-a pus amprenta prin coafurile cu volum in stil afro, vazute in show-ul Marc by Marc Jacobs pentru Louis Vuitton. Coafurile “retro curly” au fost preferate de Badgley Mischka, unde buclele perfect stilizate amintesc de coafurile anilor ’50, de pe vremea cand Marlene Dietrich era in mare voga.

Cocuri stilizate versus updo-uri ravasite

Daca exista vreun stil care sa se reinventeze sezon dupa sezon, acesta este cu siguranta cocul. Simbolul perfect al feminitatii si elegantei, cocul nu dezamageste. Cocul nu inceteaza niciodata sa surprinda prin versiuni inovatoare inspirate din stilul clasic. Simplu sau sofisticat, bine fixat sau ravasit, cocul este “principala alegere” a mireselor de pretutindeni. Oscar de la Renta ramane fidel cocurilor elegante si clasice, Diane Von Furstenberg si Jil Sander adora cocurile tip balerina, in timp ce Chloe mizeaza pe cocurile severe si perfect stilizate. Daca esti o mireasa avangardista, alege cocul glam de la Dolce & Gabbana sau cel romantic si usor ravasit al Proenzei Schouler.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest