3 pasi simpli si rapizi spre un par plin de volum

3 pasi simpli si rapizi spre un par plin de volum

Se stie ca femeile nu sunt niciodata multumite. Cele care au parul cu fir gros si aspru si-ar dori un par cu textura fina ca matasea, iar cele cu par  moale si matasos isi doresc un par plin de volum.

Folosind produsele de ingrijire si tehnicile de coafat potrivite, vestea buna este ca fiecare femeie poate sa obtina coafura dorita.

Urmareste 3 pasi simpli si rapizi ca sa ai un par voluminos in cel mai scurt timp.

1. Spala parul bine
Samponarea este un pas important pentru par, desi aceasta operatiune de rutina pare mai putin importanta in activitatile cotidiene. Dar alegerea formulei este esentiala in obtinerea volumului dorit.

Opteaza doar pentru formule clare, ca sampoanele opace sau cu textura perlata. Acesteau au ingrediente hidratante, necesare pentru hranirea firelor de par. Aplica sampon pe par de doua ori, fie pe toata lungimea sa, fie de la mijlocul lungimiii sale pana la capete. Balsamul este cel care netezeste parul si il face matasos, in timp ce samponul de volum ii confera acestuia o textura bogata, exact asa cum ti-ai dorit.

2. Alege cu grija produsele de volum
Produsele care confera volum parului drept sunt esentiale pentru textura. Prin urmare, daca nu ai deja astfel de produse, este timpul sa le achizitionezi acum.

Preferintele tale pot varia in functie de marca, iar un mousse volumizator pe parul umed aplicat la radacinile firelor de par in combinatie cu un spray de texturare uscat sau pulbere iti confera volumul dorit. Uita-te la ingrediente si alege produse de ingrijire a parului pe baza de pantenol si proteine de grau, care fac parul mai sarmos.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest