5 lucruri de facut inainte sa iti tunzi parul scurt

5 lucruri de facut inainte sa iti tunzi parul scurt

O data cu venirea sezonului cald, s-ar putea sa iti doresti sa adopti un look fresh si sa alegi o coafura lejera de vara.

Daca vrei sa iti tunzi parul scurt, inainte de acest lucru, trebuie sa ai idee ce coafura te avantajeaza dintre coafura pixie, bob sau coafura chic stil Charlize Theron, mai ales daca inainte nu ai avut parul scurt, insa acum simti nevoia de o schimbare majora.

Aici sunt cinci pasi pe care trebuie sa ii iei in consideratie inainte sa iti tai parul scurt.

1. Aduna fotografii inspirationale
Acesta este primul pas atunci cand treci  la o noua tunsoare si iti schimbi look-ul intr-un mod drastic. Fie ca vrei sa adopti stilul unei prietene pe care ai admirat-o mereu sau sa adopti look-ul starletei favorite, este bine sa ii arati stilistului cateva fotografii din care poate intelege exact cum vrei sa arati.

Pinterest este locul in care vei gasi o multime de coafuri, dar, atunci cand te opresti la o tunsoare anume, imagineaza-ti cum arati tu cu acel tip de par la care visezi.

2. Incearca tunsoarea dorita
Exista trei moduri de a incerca o tunsoare scurta inainte de a te tunde efectiv o: o peruca, un updo su un makeover virtual. Incearca oricare dintre aceste metode si de abia apoi lasa-te pe mana unui stilist priceput.

3. Vorbeste cu stilistul tau
O data ce te-ai inarmat cu fotografii care iti plac si stii cum vei arata cu noua tunsoare, programeaza-te la stilist pentru o consiliere. Sfatul unui specialist este important, mai ales daca esti un pic reticenta.

Fii clara si specifica ceea ce vrei insotind cuvintele cu imagini, dar, de asemenea, fii deschisa la sugestii profesionale venite din partea stilistului. Acesta stie mai bine ce tunsoare te avantajeaza in functie de forma fetei sau ce stil este mai adecvat pentru tipul tau de par.

4. Produse de coafat si ustensile
O data cu adoptarea unui nou look, vei avea probabil nevoie de instrumente si produse diferite de coafat fata de cele pe care le folosesti acum. De asemenea, vezi ce esarfe, palarii sau bentite de par te avantajeaza o data cu noua schimbare.

5. Tunde-te in etape
Pentru ca schimbarea de look sa nu se produca brusc, poti trece mai intai de la parul lung la parul mediu, iar apoi la parul scurt. De exemplu, trecerea de la parul lung la un bob lung sau la un pixie lung este o strategie destul de sigura pentru cineva care a purtat mereu parul lung.
Aceasta tranzitie te va ajuta sa te obisnuiesti mai usor cu ideea ca parul tau nu va mai arata ca inainte.

Oricine poate arata bine cu parul scurt; e doar o chestiune de timp sa te obisnuiesti cu stilul ales. Si in cele din urma, aminteste-ti regula de aur: E doar par, iar parul creste mereu la loc.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest