5 coafuri sexy gata in doar cateva minute

5 coafuri sexy gata in doar cateva minute

Sunt momente cand nu iti permiti luxul sa stai in fata oglinzii ore in sir ca sa te coafezi, iar atunci trebuie sa recurgi la trucuri rapide ca sa obtii o coafura sexy si un look pe masura.

Fie ca nu ai dispozitia necesara sa mergi la coafor, fie ca te grabesti sa realizezi mai multe lucruri intr-un interval de timp scurt, urmeaza aceste sfaturi de styling atunci cand vrei sa obtii o coafura senzationala in doar cateva minute.

Parul cu aspect umed
Tot ce ai nevoie pentru un look umed este folosirea unui gel de par pentru fixare medie si un pieptene cu dinti rari ca sa netezesti parul. Aranjeaza-ti parul aplicand gel de la frunte pe crester, mai intai cu ajutorul degetelor, iar apoi cu pieptenele pentru a desavarsi coafura. Si vedetele de la Hollywood folosesc acest truc pentru a-si modela parul. Aceasta coafura de seara intregeste tinuta de ocazie la orice eveniment special. De ce sa nu o incerci si tu?

Breton sexy intr-o parte
Pentru o coafura sexy cu volum, bretonul intr-o parte poate fi aplicat indiferent de lungimea parului. Ca sa adopti aceasta coafura simpla, ai nevoie de coada unui pieptene de care te vei ajuta ca sa formezi cararea dorita. O data adus parul intr-o parte, fixeaza coafura cu o agrafa, netezeste parul cu ajutorul unui ulei special, iar apoi pulverizeaza suficient fixativ pe par astfel incat coafura sa ramana ferma indiferent de vreme.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest