Coafuri mireasa potrivite pentru orice tema a nuntii

Coafuri mireasa potrivite pentru orice tema a nuntii

De la romantic la rustic, exista cel putin opt coafuri mireasa potrivite pentru orice tema a nuntii. Coafura de nunta perfecta nu trebuie sa fie doar speciala, ci sa formeze un tot unitar cu machiajul, bijuteriile, rochia de mireasa si desigur, cu tema nuntii. Pentru a-ti face misiunea mai usoara, am selectat opt coafuri clasice, care iti vor complimenta look-ul de mireasa.

Coafura chignon este alegerea perfecta pentru stilul traditional
Cocul chignon in stil clasic este coafura perfecta pentru o nunta in stil traditional. Supla si eleganta, aceasta coafura atemporala merge cu orice rochie de mireasa, fie ca porti sau nu un voal. Pentru un aspect elegant, pulverizeaza putin fixativ in par, astfel incat cocul sa ramana ferm pe toata durata evenimentului. Optional, poti lasa cateva suvite in parti care sa iti incadreze fata si sa porti in par un accesoriu delicat sau o floare.

Coafura in valuri cu o codita impletita in stil boho
Miresele boeme pot alege o coafura relaxata, cu parul lasat liber in valuri, accentuat cu suvite impletite asezate sub forma de coronita. Pentru ca look-ul boho sa fie complet, iti poti definitiva coafura cu cateva flori naturale.

Bucle Hollywood in stil vintage
Daca iti cauti sursa de inspiratie intr-o rochie de mireasa vintage, ramai in trecut si atunci cand vine vorba sa alegi coafura miresei. Foloseste ca sursa de inspiratie stilul vedetelor de la Hollywood din anii '40 si poarta bucle seducatoare in stil vintage. Aceasta coafura este perfecta pentru orice mireasa, indiferent ca ai parul scurt, mediu sau lung.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest