VIDEO: Cel mai frumos discurs de nunta. Iata cea mai frumoasa declaratie de dragoste!

VIDEO: Cel mai frumos discurs de nunta. Iata cea mai frumoasa declaratie de dragoste!
VIDEO: Cel mai frumos discurs de nunta. Iata cea mai frumoasa declaratie de dragoste!

De cele mai multe ori, cand vine vorba de discursurile de nunta, mirii au parte de o lipsa de inspiratie acuta si de o confuzie generala. Se intreaba panicati ce sa spuna, cand, cum, despre cine sa vorbeasca si despre ce. Nu toti au parte de acest blocaj, insa, asa cum ne-a demonstrat tanarul din videoclip-ul de mai jos.

Videoclip-ul a avut un succes enorm din momentul in care a fost postat pe YouTube si a avut parte de milioane de vizionari, like-uri si share-uri.

Evident emotionat, tanarul a reusit sa-si transforme discursul de nunta intr-un impresionant cantec dedicat celor mai importante persoane din viata sa, de la proaspata lui sotie, pana la proprii parinti, de la parintii si sora miresei sale, pana la cei mai buni prieteni ai lui.

Efectul pe care l-a avut acest cantec asupra persoanelor mentionate a fost unul la fel de impresionant, atat la barbati, cat si la femei, care au raspuns cu lacrimi, zambete largi, aplauze, urale si imbratisari (toate meritate pe deplin, nimeni nu poate nega acest lucru).

Finalul cantecului acestuia a fost dedicat miresei sale, a fost sustinut cu ajutorul unui cor de copii si a reprezentat o frumoasa declaratie de dragoste.

Efortul mirelui, care cu greu se abtinea sa nu planga, a fost rasplatit printr-un mult asteptat sarut si o imbratisare calda din partea celei ce-a acceptat sa-i fie sotie.

Creativ, original, distractiv, romantic si impresionant, asa trebuie sa fie discursul care sa-l depaseasca, din toate punctele de vedere, pe acesta. Cand si daca o sa apara un astfel de discurs, ramane de vazut.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/27WufdasQYs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest