Poveste de dragoste incredibila cu happy ending

Poveste de dragoste incredibila cu happy ending

Unele povesti de iubire reprezinta o adevarata lectie de viata si chiar daca destinul le-a fost potrivnic, doi tineri americani au ramas impreuna dupa o experienta fatidica.

Pe scurt, in urma cu patru ani , Larry Ragsdale planuia sa ii ceara mana lui Kelcie Yeoman, iubita sa din liceu in timpul unei vacante la Disneyland. Dar, cu o saptamana inainte de calatorie, vietile lor s-au intors cu susul in jos. Larry a fost fost implicat intr-un accident auto si lovit in plin de un sofer baut, a fost la un pas sa isi piarda viata. Timp de luni de zile a stat intr-o coma profunda si nimeni nu a stiut daca se va recupera vreodata. Dar intr-o buna zi miracolul s-a produs. Alaturi de Kelcie, Larry s-a trezit din coma. Partial paralizat, fostul jucator de fotbal a trecut prin numeroase interventii chirurgicale si sesiuni de terapie fizica epuizante ca sa se insanatoseasca.

Pentru a-i fi aproape, Kelcie a obtinut un job la clinica unde iubitul ei era internat, pentru ca recuperarea sa fie mai usoara. Aflat inca la spital, Larry i-a cerut mana lui Kelcie din scaunul cu rotile, cu acelasi inel de logodna pe care il purta in buzunar in momentul producerii accidentului. Cei doi si-au planificat nunta la Disneyland, dupa ce au adunat 20.000 dolari in doar 11 zile dupa organizarea unei campanii de strangere de fonduri.

Daca vrei sa urmaresti in imagini o poveste de dragoste lacrimogena cu happy ending, iata un clip video tulburator cu cei doi indragostiti care au depasit cea mai grea incercare a vietii lor:

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest