Idei romantice cu cereri in casatorie de Craciun

Idei romantice cu cereri in casatorie de Craciun

A venit din nou luna decembrie si cei care vor sa transforme ziua de Craciun in ceva deosebit, nu vor uita niciodata acest moment festiv daca in loc de cadoul obisnuit ofera in dar un inel de logodna. Cererile in casatorie de Craciun au farmecul lor deoarece inelul de logodna poate fi pus sub brad sau oferit intr-un mod creativ.

Si pentru ca aceasta perioada a anului este mai speciala decat oricare alta, de Craciun partenera ta nu iti va refuza cererea, daca stii cum sa o abordezi. Inelul nu este suficient, de aceea cateva idei romantice cu cereri in casatorie de Craciun consideram ca ti-ar fi de folos.

Vezi cele mai creative idei si foloseste-o pe care care iti place mai mult sau consideri ca ar impresiona-o la maxim pe cea mai speciala femeie din viata ta.

1. In zapada
Daca zapada lipseste in localitatea ta de Craciun, un week-end de sarbatori la munte este o idee buna, in special pentru amatorii sporturilor de iarna. Pregateste asadar inelul de logodna si ofera-i o excursie romantica de neuitat la pachet cu o cerere in casatorie venita brusc, in timp ce va jucati in zapada.

2. In cadrul usii de la intrare
Chiar cand sunteti pe pragul de la intrare numai voi doi, cererea in casatorie poate fi lansata. Aceasta idee clasica merita pusa in practica de Craciun. Cu siguranta va avea succes.

3. O serie de cadouri
Oare cine nu iubeste cadourile? Cumpara mai multe cadouri pentru partenera ta fara sa fie mari sau ostentative, iar la sfarsit scoate inelul de logodna intr-o cutiuta de catifea, eventual in forma de inima.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest