5 modalitati prin care poti pastra pentru totdeauna cererea in casatorie

5 modalitati prin care poti pastra pentru totdeauna cererea in casatorie
5 modalitati prin care poti pastra pentru totdeauna cererea in casatorie 5 modalitati prin care poti pastra pentru totdeauna cererea in casatorie 5 modalitati prin care poti pastra pentru totdeauna cererea in casatorie 5 modalitati prin care poti pastra pentru totdeauna cererea in casatorie

O cerere in casatorie este una dintre cele mai pretioase amintiri ale tale. Iti vei aminti vag, peste ani si ani, cat de romantic a fost totul. Vrei ca amintirea ta sa fie cat mai precisa, pentru iubita ta? Iata cum poti prezerva acest moment unic, pentru totdeauna!


1. Recruteaza propria ta echipa de paparazzi. Aranjeaza cu un prieten bun sau cu un membru de incredere al familiei sa se ascunda in parc/printre tufisuri/loja teatrului sau locul in care planuiesti sa o ceri in casatorie. Roaga-l sa capteze reactia iubitei tale cu ajutorul camerei de filmat si include pretiosul material intr-un filmulet sau un slideshow pe care sa-l rulati la propria voastra nunta!

2. Daca nu ai incredere in imaginile de amator, angajeaza un profesionist. Este un moment unic in viata si materialul trebuie inregistrat pentru posteritate.

3. Draga viitoare mireasa! Asta este pentru tine. Creeaza o capsula a timpului cu memorii din noaptea in care v-ati logodit. Scrie rapid o scurta descriere a felului in care te-a cerut in casatorie si gaseste ceva care sa te ajute sa-ti amintesti de acest moment pentru totdeauna: meniul restaurantului, programul piesei de teatru, biletul de la muzeu etc. Ataseaza caietului cu amintiri, poze cu voi doi si o poza cu inelul, bineinteles!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest