5 cereri in casatorie high-tech

5 cereri in casatorie high-tech
5 cereri in casatorie high-tech 5 cereri in casatorie high-tech 5 cereri in casatorie high-tech 5 cereri in casatorie high-tech 5 cereri in casatorie high-tech 5 cereri in casatorie high-tech

 Esti hotarat! Nu ai indoieli, nici temeri si singurul tau obectiv este sa obtii un "da" hotarat. Nu un "da" speriat, nesigur sau fastacit. Ci un “da” ferm. Si pentru ca iubita ta este o impatimita a tehnologiei, are sa tina minte aceasta zi pentru totdeauna. Tu… fa-o memorabila.

1. Creeaza propriul tau hit rap, cu cererea in casatorie si strecoara-i-l pe Ipod, in lista ei de piese favorite.

2. Creeaza o pagina web prin care sa-i faci declaratii si sa-ti expui intentiile. Pune poze cu voi doi in diverse vacante, melodiile voastre preferate, intamplari haioase sau romantice prin care ati trecut impreuna. Nu uita de cuvintele magice: “Vrei sa fii sotia mea?”. Dupa ce ai terminat, trimite link-ul iubitei tale.

3. Roaga-ti prietenii sa te ajute sa creezi un videoclip mega-comercial si o piesa in ale carei versuri sa se regaseasca cererea in casatorie. Uploadeaza-l pe YouTube si spune-i iubitei tale ca vrei sa-i arati o faza super amuzanta!

4. Fura-i camera digitala si du-te in locul ei romantic preferat. Cu ajutorul unor prieteni creeaza bannere, care unite, formeaza fraza: “Vrei sa te casatoresti cu mine?”. Fotografiaza intregul ansamblu si imediat ce ajungi acasa, roaga-o sa downloadeze pozele in calculatorul ei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest