10 buchete curgatoare pentru mireasa

10 buchete curgatoare pentru mireasa
10 buchete curgatoare pentru mireasa 10 buchete curgatoare pentru mireasa 10 buchete curgatoare pentru mireasa 10 buchete curgatoare pentru mireasa 10 buchete curgatoare pentru mireasa 10 buchete curgatoare pentru mireasa 10 buchete curgatoare pentru mireasa 10 buchete curgatoare pentru mireasa 10 buchete curgatoare pentru mireasa

De cele mai multe ori este foarte greu sa iti alegi buchetul de nunta! Lasand la o parte simbolistica florilor, buchetul de mireasa trebuie sa-ti exprime personalitatea, sa-ti completeze lookul si sa te reprezinte. Daca esti o mireasa romantica, lasa-te cucerita de farmecul inegalabil al unui buchet curgator, asimetric si pregatit sa te insoteasca in cea mai frumoasa zi a vietii tale !

Buchet de mireasa curgator cu trandafiri albi si frezii albe, www.emeraldgarden.ro - 270 ron. Buchet de mireasa stil curgator realizat din trandafiri albi si frezii albe. Buchetul poate fi comandat atat pentru nunta, cat si pentru cununia civila sau aniversarea casatoriei.

Buchet de mireasa curgator cu minirosa, orhidee Chymbidium si alstroimeria, www.buchetul.ro - 253 ron. In varianta mini, buchetul este compus din: 1 orhidee, 5 minirosa si 5 alstroimeria si costa 180 de ron. In varianta normal, buchetul este compus din: 2 orhidee, 6 minirosa si 7 alstroimeria si costa 253 ron. Iar in varianta deosebit, buchetul este compus din: 3 orhidee, 7 minirosa si 9 alstroimeria si are pretul de 326 ron.

Buchet de mireasa curgator cu trandafiri si crizanteme, Buchetul - 145 ron. In varianta mini, buchetul este compus din: 5 trandafiri si 4 crizanteme si are pretul de 113 ron. In varianta normal, buchetul este compus din: 7 trandafiri si 6 crizanteme si costa 145 ron. Iar in varianta deosebit, buchetul este compus din: 11 trandafiri si 8 crizanteme si are pretul de 197 ron.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest