Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai

 Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai
 Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai  Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai  Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai  Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai  Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai  Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai  Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai  Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai  Ghidul florilor: Hortensiile in buchetul miresei si nu numai

Hortensiile simbolizeaza perseverenta si emotiile sincere. Aceste flori superbe pot face parte din peisajul nuntii, fie ca sunt incluse in buchetul miresei sau in decorul salii de receptie. Hortensiile cu flori bogate, in culori minunate adauga rafinament oricarei nunti.

Hortensiile sunt ideale pentru o nunta de toamna pentru ca rezista inflorite pana in sezonul rece. Cu o textura delicata, din hortensii iti poti crea un buchet de mireasa simplu sau mixt, in combinatie cu alte flori de sezon cum sunt bujori, trandafiri, ranunculus si anemone.

Mireasa care alege hortensii pentru buchetul de nunta este o fiinta gingasa, cu inclinatii filantropice. Dornica mereu sa ii ajute pe ceilalti, o mireasa care iubeste hortensiile poate folosi gingasele plante albe, albastre sau colorate si in alte aranjamente florale de la nunta pentru ca hortensiile nu au un pret ridicat si sunt foarte variate in orice anotimp.

Exista 1200 specii de hortensii din care iti poti alege florile favorite, fie de la florariile locale, fie pe comanda din strainatate.

Daca vrei ca la nunta sa te bucuri de aceste flori cu miros discret, in ghidul florilor vei gasi cateva sugestii care te vor ajuta sa iei decizia finala.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest