Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil

Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil
Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil Tipuri de buchete pentru mirese dupa forma si stil

In afara de buchetele rotunde si buchetele cascada care sunt printre cele mai cunoscute tipuri de buchete de mireasa, exista o varietate de buchete de flori numite in functie de forma lor si de stilul miresei.

Aici gasesti o lista de tipuri de buchete mireasa din care poti alege pentru nunta, astfel incat sa fie potrivite pentru personalitatea ta.

Printre formele de buchete intalnite atat la nuntile formale, cat si la nuntile semi-formale amintim: buchete tip poseta, buchete evantai, buchete din petale (glamelia), buchete sceptru, buchete in forma conica, buchete semiluna si buchete lacrima.

Incearca sa analizezi fiecare tip de buchet in parte si sa alegi unul clasic cum este buchetul cascada sau unul artistic, cum este buchetul realizat din petale numit si glamelia.

De asemenea, descopera tipuri de buchete florale mai putin cunoscute, cum este stilul de buchet victorian Tussie Mussie, daca vrei sa iti impresionezi invitatii.

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest