Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011

Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011
Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011 Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011 Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011 Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011 Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011 Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011 Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011 Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011 Tendinte in buchetele de nasa si de mireasa in toamna lui 2011

Si anul acesta, tendintele in materie de buchete de mireasa si de nasa sunt de-a dreptul inedite. Bijuterii, brose, nasturi, matase sau pene de strut decoreaza buchetele extravagante, transformandu-le in cele mai elegante si mai classy buchete de pana acum. 


Buchetele de mireasa cu pene

Cel mai hot si cel mai nou trend in materie de nunti sunt decoratiunile si aranjamentele din pene de strut. Sunt extrem de elegante, delicate si visul oricarei mirese. Anul acesta, penele de strut isi fac loc si printre florile buchetului. Majoritatea mireselor prefera alb, insa cum la moda sunt nuntile cu tematica pe o anumita culoare, tendintele mizeaza pe: fuchsia, burgundy, mov, roz, gri argintiu, auriu sau bleu. Strecoara cateva pene de strut in ton cu florile ce compun buchetul de mireasa, sau dimpotriva, in nuante contrastante.

Nu uita! Penele de strut sunt extrem de “eye candy”. Poti merge intr-atat de departe, incat sa folosesti pene exotice, cum ar fi cele de fazan sau paun. De asemenea, poti opta si pentru pene vopsite pentru a crea buchetul care sa mearga perfect cu intreg decorul si tema nuntii tale.


Buchetele de mireasa cu brose si bijuterii

Ca o mireasa sa straluceasca in ziua nuntii, trebuie sa poarte cele mai luxoase bijuterii. Fie ca ai o nunta moderna, retro, vintage, clasica sau minimalista, buchetele de mireasa cu brose si bijuterii reprezinta una dintre cele mai appreciate tendinte ale acestei toamne. Ele ofera o stralucire inegalabila si confera un mix de culori si texturi ce-ti vor flata intregul look. 

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest