Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012

Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012
Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012 Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012 Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012 Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012 Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012 Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012 Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012 Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012 Tendinte in buchete de mireasa pentru vara 2012

Vara este aproximativ aici si fiecare mireasa este in cautare de cel mai frumos buchet de nunta, cu flori de sezon. Buchetele de mireasa sunt, in acest sezon, ultra-romantice si se vor potrivi de minune cu rochiile de inspiratie vintage. Culori soft, precum ivory sau roz si flori bogate, trandafiri, margarete sau bujori sunt in centrul atentiei.

Buchetele monocrome

Sa pastrezi un stil simplu, poate fi solutia, mai ales daca esti o mireasa traditionala si planuiesti o nunta romantica, pe malul marii ! Buchetele monocrome, intr-o singura nuanta, nu sunt deloc banale, ci extrem de elegante si « stylish ». Daca vrei un plus de varietate, poti mixa mai multe tipuri de flori de aceeasi culoare : lalele cu frezii mov, trandafiri cu margarete albe ! Adauga textura buchetului tau de mireasa si creeaza un look dramatic intregii tale tinute.

Buchetele monocrome

Buchetele mixate

Vara evoca intotdeauna o atmosfera de vis, romantica si este anotimpul perfect pentru nunta. Sunt atat de multe flori de sezon din care poti alege, asadar buchetele mixate sunt extrem de populare. Creeaza un mix de culori vibrante, cu margarete in nuante diferite sau opteaza pentru un look mult mai romantic, alegand trandafiri si lisianthus.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest