Fa-ti singura buchetul de mireasa

Fa-ti singura buchetul de mireasa
Fa-ti singura buchetul de mireasa Fa-ti singura buchetul de mireasa Fa-ti singura buchetul de mireasa Fa-ti singura buchetul de mireasa Fa-ti singura buchetul de mireasa Fa-ti singura buchetul de mireasa Fa-ti singura buchetul de mireasa Fa-ti singura buchetul de mireasa

Daca esti o persoana indemanatica si originala, careia ii place sa creeze si sa se exprime prin lucrurile pe care le face, ai putea chiar incerca sa-ti faci propriul buchet de mireasa. Nu este asa de greu pe cat pare si daca esti convinsa ca poti face asta, noi am pregatit cateva sfaturi pentru tine, pentru a te ajuta sa-ti faci propriul buchet de mireasa, din trandafiri.

Alege-ti culorile cu grija

Probabil ca pana acum deja ai ales paleta cromatica a nuntii tale, poate chiar si rochia cu care te vei imbraca, asa ca alegerea culorilor trandafirilor ar trebui sa fie usoara.

Vei avea nevoie de trandafiri, frunze de feriga, panglici si perlute (sau paiete), daca vrei ca buchetul tau sa iasa cu adevarat in evidenta. Inainte de a te apuca sa faci buchetul si pentru a te asigura ca trandafirii isi vor pastra prospetimea, trebuie sa tai toate frunzele si toti spinii. Mare grija sa nu te intepi! Apoi, va trebui sa tai tulpinile la un unghi de 45 de grade. Daca nu te vei apuca chiar acum sa faci buchetul, dupa ce ai taiat toate acestea, pune trandafirii in apa rece si pastreaza-i intr-un loc racoros, pana esti gata sa te-apuci de treaba.

Lucreaza cu grija si rabdare

Vei incepe tinand primul trandafir in fata ta, la care il vei adauga pe al doilea, usor oblic si putin mai jos decat primul trandafir. Apoi, il vei adauga pe al treilea, la acelasi nivel cu cel de-al doilea, tot usor oblic si asa mai departe, pana vei reusi sa formezi centrul buchetului. Restul trandafirilor ii vei adauga unul cate unul, adaugand si frunze de feriga (daca si unde vrei), avand grija sa tii strans buchetul si sa il intorci spre stanga de fiecare data cand mai adaugi ceva, pana vei obtine o forma usor rotunjita si pana vei fi multumita cu rezultatul. Apoi, leaga tulpinile, strans, cu o ata sau o sfoara subtire.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest