6. Tu nu vei arunca buchetul, asa ca poate fi de dimensiuni mult mai mari decat cel al miresei. Insa, fa-l in asa fel incat sa nu fie dificil de purtat.
7. Alege flori rezistente care sa nu se ofileasca: floarea soarelui, crini, carciumarese, dalii sau hortensii. Ele supravietuiesc oricarui climat, mai ales daca nunta are loc intr-un sezon umed. Evita gardeniile, margaritarul, lalelele si florile de camp. Vrei sa fii o nasa sofisticata? Alege orhidee de lux sau bujori de un rosu pasional!
8. Subtil sau ostentativ? Daca restaurantul este extrem de impodobit cu aranjamente florale, nu ai nevoie de un buchet extravagant si sofisticat, ci mai degraba de unul simplu, din cateva cale rubinii.
9. Vrei sa reduci costurile? Foloseste in arnajamentul buchetului margarete, fructe de padure sau iedera, pentru a-l ornamenta! Dau un aspect magnific si sunt mai putin costisitoare... La moda sunt acum si buchetele dintr-o singura floare: o cala, un crin imperial sau o splendida orhidee, legata cu o frumoasa panglica.
10. Fii o nasa cu tupeu! Poti oricand alege o explozie luxurianta de flori in culori stralucitoare. Oricare ar fi viziunea ta, incearca sa fii ingenioasa.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.