Buchete de mireasa din orhidee

Buchete de mireasa din orhidee
Buchete de mireasa din orhidee Buchete de mireasa din orhidee Buchete de mireasa din orhidee Buchete de mireasa din orhidee Buchete de mireasa din orhidee Buchete de mireasa din orhidee

Orhideele sunt flori perene cu aspect curgator, ideale pentru nuntile de vara si nu numai. Adorate de mirese, aceste flori elegante constituie o alegere foarte populara pentru buchetul miresei.

Albe, verzi, rosii sau in alte culori, buchetele de mireasa din orhidee pot fi realizate in cascada, dar si in alte forme, dupa preferintele miresei si ale profesionistilor care dau sfaturi legate de forma si culorile florilor din buchet.

Cel mai comun tip de orhidee utilizat la nunti este orhideea Cymbidium. Ele vin in dimensiune mini sau mai mari, dar ambele sunt foarte populare. Cele mai frecvente culori pentru cymbidium sunt alb, verde, roz, galben si visiniu. Floarea in sine este destul de voluminoasa, asa ca este nevoie ca specialistii sa aplice o tehnica speciala pentru a le incadra intr-un buchet.

Un alt tip de orhidee popular folosit pentru nunti se numeste Phalaenopsis. Aceasta floare este destul de plata, iar petalele sunt largi, astfel incat arata foarte bine intr-un buchet cascada. Buchetele de orhidee Phalaenopsis sunt de obicei in culori de alb si mov. Pentru miresele care isi doresc buchete de orhidee mici si delicate, pot solicita la magazinele de flori orhidee vanda. Acestea sunt mai mici in dimensiuni comparativ cu Cymbidium si se gasesc in special in tonuri de violet.

La fel de frumoasa pentru un buchet de mireasa este orhideea Dendrobium, cunoscuta sub numele de orhidee din Singapore. Aceste flori mici cresc in linie pe tulpinile lungi. Pentru un buchet de mireasa superb, poti combina orhidee Dendrobium pe alb, verde, galben, portocaliu si violet.

Ultimul tip de orhidee folosit in buchetul miresei este orhideea Arachnidelor, cunoscute si ca orhidee salbatice. Ele au, de asemenea, flori mici care ies dintr-o tulpina lunga. Cele mai comune orhidee salbatice au culoare rosie sau galbena cu pete in ele.

Indiferent de tipul de orhidee ales, fara indoiala ca buchetul miresei va fi spectaculos.
Pentru a va face o idee despre cum arata buchetele de mireasa formate din orhidee, am selectat cateva buchete superbe, astfel incat, dragi viitoare mirese sa va gasiti mai usor un buchet de mireasa de vis!

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest