Buchetul miresei in acord cu tema nuntii

Buchetul miresei in acord cu tema nuntii

Exista trei moduri in care poti lega buchetele de nunta de aranjamentele florale in tema nuntii tale. In primul rand, poti alege soiuri de flori care reflecta tema, pe de alta parte ai de ales intre flori care se potrivesc cu schema de culori, iar in al treilea rand, poti asorta florile de nunta cu obiecte care au legatura cu tema evenimentului.

Iata cateva teme de nunta populare si cateva idei pentru potrivirea florilor la tema aleasa.

Nunta pe plaja
Buchetele mireasa si aranjamentele florale pentru o nunta pe plaja ar trebui sa fie relaxate si nestructurate pentru a se potrivi stilului de nunta ales. Scopul ar trebui sa fie realizarea unui buchet natural, cu flori proaspete in culori cum ar fi galben si verde. Incearca sa dai un aspect marin buchetului tau accesorizandu-l cu scoici care pot fi legate impreuna cu tijele florilor. Florile perfecte pentru o nunta pe plaja sunt floarea de ceara, veronica, Eryngium si trandafirii de gradina.

Nunta cu buline
Modelele de puncte, cerculete si buline sunt in prezent foarte la moda si o tema jucausa cu buline adauga un element de distractie la orice nunta. Schema de culori mai populara pentru astfel de nunti vine in buline de culoare alba si roz, cu toate ca acestea pot veni in orice contrast dorit de la albastru la verde menta.

Pentru buchetul tau ai putea alege cale mari si albe si cinci trandafiri luminosi de culoare roz presarati printre ele. Ca sa se incadreze in tema nuntii, poti lega buchetul cu o panglica cu buline sau sa lipesti de o panglica alba un sir de butoni roz intr-un rand.

Nunta Vintage
Pentru nuntile vintage, cele mai potrivite flori sunt in culori de rosu inchis, roz pal si auriu. Efectul auriu se obtine prin pulverizarea frunzelor de gardenie cu un spray care contine vopsea aurie Ca aranjamente de flori poti folosi trandafiri, bujori, dalii, ranunculus si gardernii puse la centrul mesei in vase vintage, cum sunt ceainicele vechi.

Nunta miraculoasa de iarna
Pentru un buchet de iarna cu adevarat fantastic, culoarea de baza va fi albul, care poate varia cu nuante de fildes, crem si verde. Crinii si calele sunt o alegere populara pentru nuntile de poveste din timpul iernii, dar la fel de inspirata vei fi daca strecori in buchetul tau de cale trandafiri, delphiniums si hortensii. Un mod perfect de a accessoriza buchetul de iarna ar fi sa pulverizezi spray pe conurile de pin, astfel incat sa le imbraci intr-o mantie argintie.

Nunta cu tema muzicala
Daca tu si logodnicul tau sunteti pasionati de muzica si v-ati gandit sa organizati o nunta cu tema muzicala, poti include in ansamblul evenimentului instrumente de suflat pe care sa le ingemanezi cu trandafiri si frezii. Instrumentele se armonizeaza bine atat cu buchetele, cat si cu centrele de masa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest