10 buchete de nunta din trandafiri

10 buchete de nunta din trandafiri
10 buchete de nunta din trandafiri 10 buchete de nunta din trandafiri 10 buchete de nunta din trandafiri 10 buchete de nunta din trandafiri 10 buchete de nunta din trandafiri 10 buchete de nunta din trandafiri 10 buchete de nunta din trandafiri 10 buchete de nunta din trandafiri

Se spune ca Afrodita a varsat sange pe un trandafir alb atunci cand incerca sa-si ajute iubitul ranit, Adonis. Astfel, in mitologia greaca, trandafirul reprezinta dorinta pasionala.

In Persia, se crede ca petalele cazute ale unui trandafir rosu dintr-o gradina sunt un semn de nenoroc. In religia crestina, el semnifica martirul. In cultura moderna, trandafirul rosu capata noi valente si devine o expresie aproape universal acceptata a dragostei profunde si a respectului. Indiferent ca buchetul tau de mireasa va fi din trandafiri albi, rosii, galbeni sau pastel, el va fi cu siguranta cel mai admirat!

Fii pe faza si admira aceste 10 buchete superbe din trandafri!

Buchet de flori pentru mireasa sau domnisoara de onoare cu trandafiri si cale, www.floralux.ro - 337 ron. Buchetul de flori contine 9 cale, 17 trandafiri, 9 viburnum, accesorii si plante decorative. Este ambalat intr-o forma eleganta si asortata ce confera buchetului eleganta si distinctie. Buchetul de flori insotit un plic de hrana pentru flori, astfel incat florile sa reziste un timp cat mai indelungat dupa iesirea din florarie.

Buchet de mireasa sau nasa, www.petalmania.ro - 290 ron. Un superb buchet din trandafiri in trei culori ce incununeaza eleganta suprema. Este alcatuit din 27 de trandafiri roze, lila si albi si este potrivit atat unei mirese romantice, cat si unei nase moderne.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest