10 buchete de nunta din orhidee

10 buchete de nunta din orhidee
10 buchete de nunta din orhidee 10 buchete de nunta din orhidee 10 buchete de nunta din orhidee 10 buchete de nunta din orhidee 10 buchete de nunta din orhidee 10 buchete de nunta din orhidee 10 buchete de nunta din orhidee 10 buchete de nunta din orhidee

Orhideea este o floare imperiala destinata persoanelor spontane, creative, vesele si optimiste. Miresele care aleg un astfel de buchet sunt comunicative, ambitioase, dar si delicate si pretentioase.

Culoarea alba a orhideei are o conotatie benefica si duce cu gandul la puritate, o simbolistica perfecta pentru ziua nuntii. Iar in combinatie cu verdele care semnifica speranta, tineretea si succesul, buchetul de mireasa din orhidee, poate deveni accesoriul de nunta perfect!

Ramai alaturi de noi si admira cele mai frumoase 10 buchete de mireasa cu orhidee.

Buchet de mireasa din orhidee roz si orhidee verzi, www.floridelux.ro - 269 ron. Delicat si suav, acest buchet de mireasa realizat integral din cupe de orhidee roz si orhidee verde, este ideal pentru miresele care adora si apreciaza feminitatea, eleganta adevarata. Se recomanda a fi asortat nuntilor in decor elegant si romantic. Orhideele imperiale sunt extrem de rezistente si reprezinta mereu o alegere potrivita in buchetele de mireasa, domnisoare de onoare sau nasa.

Buchet cu orhidee, cale si trandafiri, www.magnolia.ro - 256,06 ron. Un buchet elegant cu orhidee, cale si trandafiri, creat recent de floristii Magnolia. Cu siguranta, cu acest buchet iti vei impresiona toate invitattele la nunta! Cu cat tija unei flori este mai scurta si are mai putine frunze, cu atat floarea rezista mai mult. Asaza florile departe de surse de caldura sau de lumina.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest