Trend Report – Tria Alfa si readaptarea bijuteriilor vintage

Trend Report – Tria Alfa si readaptarea bijuteriilor vintage

Bijuteriile si accesoriile sunt cele care transforma orice tinuta de mireasa intr-un look autentic. Indrazneala culorilor si extravaganta cerceilor, a inelelor si a colierelor spectaculoase, pot scoate din monotonie rochia alba de mireasa si te pot situa in topul celor mai indraznete mirese. www.tria-alfa.roiti ofera un training gratuit in cele mai cool bijuterii pentru mireasa.

1. Care sunt tendintele in ceea ce priveste bijuteriile pentru mirese in 2011?

Cerceii, din moment ce sunt cel mai aproape de fata ta, pot influenta radical aspectul tinutei. Cerceii din aceasta toamna emana un aer de eleganta vintage si se prezinta sub forme elaborate de perle si cristale in culori care sa concorde cu anotimpul colorat in care ne aflam: verde, nuante de maro sau rosu. Ei pot fi pe ureche, cu clips sau candelabru, lungi si spectaculosi chiar si pana la umar. Cerceii candelabru avantajeaza o rochie la baza gatului sau una foarte bogat decorata.

Toamna este un anotimp potrivit inelelor de dimensiuni mari, elegante si a colierelor « statement ». Pentru o rochie cu decolteu mare sunt foarte apreciate colierele-guler, care dau un aer vintage sic. Pentru o rochie mai incarcata, se cere doar o bratara, in mod evident tot indrazneata, lata, cu detalii vintage, in siraguri de cristale si perle. Ca accesorii de par, sunt la mare cautare bentitele din perle sau cristale, brosele vintage si acele de coc in set cu restul bijuteriilor.

Si nu in ultimul rand, fiecare dintre noi dorim sa avem o nunta unica, sa fim unice in acea zi, prin urmare este momentul ideal sa « resuscitam » vechi bijuterii de familie sau de colectie, sa le actualizam, sa le modificam dupa personalitatea noastra si tematica, fara a pierde insa aerul traditional. Bijuteriile mari sunt perfecte pentru toamna, insa, retineti ca ele trebuie sa fie in primul rand elegante si fine, sa completeze rochia si detaliile ei, sa vi se potriveasca. 

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest